14 Kasım 2009 Cumartesi

Arka Sokaklar 136. Bölüm Fragmanı izle - 22 Kasım Pazartesi

0 yorum

Arka Sokaklar 136. Bölüm Fragmanı - 22 Kasım Pazartesi

Fragman elimize ulaştığında sitemizde yayınlanacaktır.
Sitemizi takip ederek fragmanı izleyebilirsiniz.
İyi seyirler.

Arka Sokaklar 136. Bölüm,Arka Sokaklar 136. Bölüm Fragman,Arka Sokaklar 136. Bölüm Fragman izle,Arka Sokaklar 136. Bölüm Fragmani,Arka Sokaklar 136. Bölüm Fragmani izle,Arka Sokaklar Fragman,Arka Sokaklar fragman izle,Arka Sokaklar Fragmani,Arka Sokaklar Fragmani izle,Arka Sokaklar 136. Bölüm Fragmanını izle,Arka Sokaklar 136. Bölüm Fragman izle

Arka Sokaklar 135. Bölüm izle - 16 Kasım Pazartesi

0 yorum

Arka Sokaklar 135. Bölüm - 16 Kasım Pazartesi

Mesut ve Engin, hapishaneden firar eden iki hükümlünün peşine düşüyor. Hüsnü, hastanedeki günlerini tamamlayarak nihayet evine dönmüştür. Her şey yolunda gözükse de, Hüsnü’nün herkesten sakladığı başka bir kurşun yarası daha vardır. Ekip, Yavuz’dan bu haberi alınca bu işin peşini bırakmaz.
Hasan iyi niyetli bir genç olmasına rağmen uyuşturucu işine bulaşmıştır. Annesine korkunç günler yaşatamaya başlayan Hasan, gittikçe içine bulaştığı belaya annesini de sürükler.
Hapishane yönetiminden izin alarak kendilerini revire getirten Ferhat ve Tayfur, içerden anlaştıkları bir görevli yardımıyla firar ederler. İçeri girmelerine neden olan vurgundan edindikleri malları geri almaya çalışmaktadırlar. Mesut ve Engin’in sürdürdüğü araştırmada Mesut komiserin hayranı Canan yine yardımlarına koşar.
Tayfur’un sevgilisi Hilal’den bilgi sızdırmak da Sinan’a kalmıştır. Lüks gece kulübünde başladıkları görev Elif’in çok da hoşuna gitmez.
Pınar, bir anaokulunda müzik öğretmenliğine başlayacaktır. Öğrencilerinden Mutlucan öğretmenine hayranlığın dozunu kaçırınca, Ali yine Rıza Baba’nın şimşeklerini üzerine çeker.

Ezel 9. Bölüm Fragmanı izle - 23 Kasım Pazartesi

0 yorum

Ezel 9. Bölüm Fragmanı - 23 Kasım Pazartesi

Fragman elimize ulaştığında sitemizde yayınlanacaktır.
Fragmanı sitemizi takip ederek izleyebilirsiniz.
İyi seyirler.

Ezel 9. Bölüm,Ezel 9. Bölüm Fragman,Ezel 9. Bölüm Fragman izle,Ezel 9. Bölüm Fragmani,Ezel 9. Bölüm Fragmani izle,Ezel Fragman,Ezel fragman izle,Ezel Fragmani,Ezel Fragmani izle,Ezel 9. Bölüm Fragmanını izle,Ezel 9. Bölüm Fragman izle

Ezel 8. Bölüm izle - 16 Kasım Pazartesi

0 yorum

Ezel 8. Bölüm - 16 Kasım Pazartesi

Ezel 8. bölüm izle, Ezel 8. bölüm seyret, Ezel 8. bölüm online izle, Ezel seyret izle, Ezel bölüm 52, Ezel 8.bölüm izle, Ezel dizisi izle, Ezel dizisi 52.bölüm izle,Ezel 8. Bölüm izle, Ezel 8. Bölümünü izle, Ezel 8. Bölümü izle

 
Dizi izle - Template By Blogger Clicks