9 Kasım 2009 Pazartesi

Aşk-ı Memnu 49. Bölüm Fragmanı izle - 19 Kasım Perşembe

0 yorum

Aşk-ı Memnu 49. Bölüm Fragmanı - 19 Kasım Perşembe

Fragman elimize ulaştığında sitemizden canlı olarak izleyebiliriniz.
Bizi takip etmeye devam ediniz.
İyi seyirler.

Aşk-ı Memnu 49. Bölüm,Aşk-ı Memnu 49. Bölüm Fragman,Aşk-ı Memnu 49. Bölüm Fragman izle,Aşk-ı Memnu 49. Bölüm Fragmani,Aşk-ı Memnu 49. Bölüm Fragmani izle,Kavak Yelleri Fragman,Kavak Yelleri fragman izle,Kavak Yelleri Fragmani,Kavak Yelleri Fragmani izle,Aşk-ı Memnu 49. Bölüm Fragmanını izle,Aşk-ı Memnu 49. Bölüm Fragman izle

Aşk-ı Memnu 48. Bölüm izle - 12 Kasım Perşembe

0 yorum

Aşk-ı Memnu 48. Bölüm - 12 Kasım Perşembe

Firdevs Hanım, Behlül’ün Bihter için tehlike olmasına engel olmak için Nihal üzerine plan yapıyor. Behlül ile Bihter’in arasındaki ilişkinin boyutunu bilmese de, bir şeyler olduğunu başından beri hisseden Firdevs Hanım, Behlül’ün Bihter için tehlike olmasına engel olmak için Nihal üzerine plan yapar. Nihal’in Behlül’e karşı olan hislerini, Adnan Bey’e dile getiren Firdevs, planını yavaş yavaş uygulayacaktır. Bu konuşmanın gizli tanığı Cemile olur.
Adnan Bey, kızının kalbinde büyüttüğü aşkı ilk kez bu kadar ciddiye alır.
Annesinin neler planladığını anlayan Bihter tehlikenin büyüklüğünün farkındadır. Gelecekte yaşanabilecek olayların tedirginliğini şimdiden hisseder.
Mutfaktakiler Behlül ve Nihal’in arasındakileri Cemile’den öğrenir. Beşir, Behlül’ün amcasına olan büyük ihanetini perdelemek için Nihal’i kullandığından emindir. Buna mutlaka engel olması gerektiğini düşünür. Firdevs’in ateşlediği küçük yangın giderek büyüyecek, hiçbir şeyden haberi olmayan Nihal’i ve Behlül’ü içine almaya başlayacaktır.

Parmaklıklar Ardında 77. Bölüm Fragmanı izle - 19 Kasım Perşembe

0 yorum

Parmaklıklar Ardında 77. Bölüm Fragmanı - 19 Kasım Perşembe

Fragman elimize ulaştığında sitemizde yayınlanacaktır. Sitemizden online olarak izleyebilirsiniz.
Bizi takip etmeye devam ediniz.
İyi seyirler.

Parmaklıklar Ardında 77. Bölüm,Parmaklıklar Ardında 77. Bölüm Fragman,Parmaklıklar Ardında 77. Bölüm Fragman izle,Parmaklıklar Ardında 77. Bölüm Fragmani,Parmaklıklar Ardında 77. Bölüm Fragmani izle,Kavak Yelleri Fragman,Kavak Yelleri fragman izle,Kavak Yelleri Fragmani,Kavak Yelleri Fragmani izle,Parmaklıklar Ardında 77. Bölüm Fragmanını izle,Parmaklıklar Ardında 77. Bölüm Fragman izle

Parmaklıklar Ardında 76. Bölüm izle - 12 Kasım Perşembe

0 yorum

Parmaklıklar Ardında 76. Bölüm - 12 Kasım Perşembe

B2 koğuşundaki kadınlar, en ağır suçlardan hüküm giymiş mahkûmlardır. Kimileri talihsiz, mağdur kadınlar, kimileriyse iflah olmaz suçlulardır. Fakat onlar aynı zamanda, birer eş, birer anne, birer evlattır. Belki de hepsinden önemlisi; Onlar birer kadındır... İçinde bulundukları ortamda, çoğu zaman güçlü mahkûmların kendi koydukları kurallar, hapishane kurallarının önüne geçer. İçeride geçerli olan tek kural vardır:

 
Dizi izle - Template By Blogger Clicks