11 Kasım 2009 Çarşamba

Akasya Durağı 54. Bölüm Fragmanı izle - 21 Kasım Cumartesi

0 yorum

Akasya Durağı 54. Bölüm Fragmanı - 21 Kasım Cumartesi

Fragman elimize ulaştığında sitemizde yayınlanacaktır.
Bizi takip etmeye devam ediniz.
İyi seyirler.
Saygılar.

Akasya Durağı 54. Bölüm,Akasya Durağı 54. Bölüm Fragman,Akasya Durağı 54. Bölüm Fragman izle,Akasya Durağı 54. Bölüm Fragmani,Akasya Durağı 54. Bölüm Fragmani izle,Akasya Durağı Fragman,Akasya Durağı fragman izle,Akasya Durağı Fragmani,Akasya Durağı Fragmani izle,Akasya Durağı 54. Bölüm Fragmanını izle,Akasya Durağı 54. Bölüm Fragman izle

Akasya Durağı 53. Bölüm izle - 14 Kasım Cumartesi

0 yorum

Akasya Durağı 53. Bölüm - 14 Kasım Cumartesi

Seyit bebeğini aşı için sağlık ocağına götürüyor. Fakat sağlık ocağında bebekleri karıştırıyor ve yanlış bebekle dönüyor. Bebeğinin kaybolduğunu öğrenen Zeyno da ortalığı ayağa kaldırıyor.
Sinan’ın aldığı bir yolcu köprüde intihar etmeye kalkışır. Karısıyla barışmak istediğini söyler. İntiharın işe yaradığını gören Sinan da Gülbin’le barışmak için hemen intihara kalkışır. Fakat işler hiç de umduğu gibi gitmez.
Cemile belasından kurtulduklarını düşünen Hediye ile Duran evleneceklerdir. Osman baldızı evden gideceği için çok sevinçlidir. Düğün gecesi gelişen olaylar Osman’ın sevincini kursağında bırakır.

Kavak Yellri 94. Bölüm Fragmanı izle - 21 Kasım Cumartesi

0 yorum

Kavak Yellri 94. Bölüm Fragmanı - 21 Kasım Cumartesi

Fragman elimize ulaştığında sitemizden online olarak izleyebilirsiniz.
Sitemizi takip etmeye devam ediniz.
İyi seyirler.

Kavak Yelleri 94. Bölüm,Kavak Yelleri 94. Bölüm Fragman,Kavak Yelleri 94. Bölüm Fragman izle,Kavak Yelleri 94. Bölüm Fragmani,Kavak Yelleri 94. Bölüm Fragmani izle,Kavak Yelleri Fragman,Kavak Yelleri fragman izle,Kavak Yelleri Fragmani,Kavak Yelleri Fragmani izle,Kavak Yelleri 94. Bölüm Fragmanını izle,Kavak Yelleri 94. Bölüm Fragman izle

Kavak Yelleri 93. Bölüm izle - 14 Kasım Cumartesi

0 yorum

Kavak Yelleri 93. Bölüm - 14 Kasım Cumartesi

Nazif’in bir açığını yakalayan Güven, hemen bir plan yapıyor ve arkadaşlarının paralarını geri alabilmek için, işin içinde Deniz’lerin de olacağı bir oyun hazırlıyor.
Güven’in yürüdüğünden şüphelenen Aslı, onu çeşitli testlerle sınar. Güven yürüyebildiğini saklamaya çalışırken pişmiş tavuktan beter hale gelir. Aslı ise bu anların keyfini sürmektedir.
Erkan’ın evli olduğunu öğrenen Deniz, onunla bir anlaşma yapar. Acaba Deniz, Erkan’ı hayatından sonsuza dek çıkarabilecek mi? Yoksa Erkan bir işler mi çeviriyor?

 
Dizi izle - Template By Blogger Clicks